Goed doel

In de loop van de jaren is Danny Hands persoonlijk betrokken geraakt bij goede doelen in Colombia. Hij strijdt samen met zijn familie en vele andere vrijwilligers uit Nederland en Colombia, tegen de armoede en onderdrukking van jonge kinderen in Colombia.

 

Een samenwerking die tot stand is gekomen met een gemeenschappelijke liefde voor de Kinderen van Colombia. Danny Hands doneert gemiddeld zelf 10% aan het goede doel en dankt de betrokken klanten voor hun giften.

IMGP3550IMGP3566IMGP3609

Wilt u meer foto’s zien klik op onderstaande links.

Danny Hands:

Ik ben geboren in Colombia. Het is een ontzettend mooi land met vele rijkdommen maar er is helaas ook veel armoede. Omdat ik zelf inmiddels een ander leven heb op gebouwd in Nederland, wil ik graag wat van rijkdom delen. We zijn begonnen met vele sociale projecten zoals de organisatie van een Marathon voor alle kinderen uit Colombia. Als dank voor deelname zijn er prijzen te winnen, deze zijn betaald van het geld van de donaties , u moet denken aan een kleine geldsom of tas met eten.

 

Een ander project is het organiseren van voetbaltoernooien in de sloppenwijken. Hiervoor hebben we samen met vele vrijwilligers eerst alle voetbalterreinen in de sloppenwijken opgeknapt. Na overleg met instanties bleek dat tijdens de toernooien de criminaliteit was afgenomen met 40%.

Verder organiseren en houden we culturele projecten: We hopen hiermee het artistiek talent van kinderen naar boven te brengen d.m.v schilderen, zang, dans en muziek. Ook ondersteunen wij projecten zoals het verbeteren van de voorzieningen van de scholen, brandweer, het weeshuis en het opvangcentrum van geestelijk gehandicapten.

Eerste communie, erg belangrijk in Colombia voor de familie en het kind en het is elk jaar een terugkomend project. Met het gedoneerde geld werd kleding en het feest georganiseerd.

Het doel van de organisatie is de mensen uit mijn omgeving te stimuleren en in laten zien dat zijzelf veel talenten bezitten en die kunnen benutten om iets moois van hun leven te maken. Ze leren investeren in hun eigen kwaliteiten om samen te kunnen groeien naar een beter leven in Colombia.

 

 DSC_5927DSC_5963IMG_1628

 

 goede-doelen-in-colombia

Wilt u meer foto’s zien klik op onderstaande links.

 

Vriendelijke groeten,

Danny Hands Paz M.

Pinterest

Comments are closed